Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
- Lehký, stabilní paddleboard, výborná je taška na kolečkách
- V setu je vše potřebné k paddleboardingu
- Zpracování spojů, lepení
- Množství a kvalita příslušenství
- Plavající variabilní pádlo
- Kajakova i SUP varianta
- Cena/výkon
- Demontovatelná středová ploutev
Skvělá sada pro plavby jak na tekoucí řece tak i na jezera.
Demontovatelná směrová ploutev (super na klidné vody a pádlování vestoje), variabilní pádlo (SUP/kajak, navíc se nepotopí ani bez molitanové objímky), kajakářská sedačka (demontovatelná) a bytelná konstrukce paddle boardu umožňuje vyblbnuti na prakticky jakékoliv vodě u nás. Zatím drží skvěle jak PB, tak i veškeré příslušenství.
- Poměr cena výkon
- Lehký
- Stabilní
- Kajakové pádlo, opěrka
- Pumpa je pouze jednočinná
- Obal na paddleboard je spíš pytel než batoh jak bývá zvykem
Za danou cenu vynikající výrobek. Jen je nutno počítat s tím že pumoování trvá déle :-)
Kdo to má na ryby , kupte si to rovnou s tou lednicí , nespekulujte, že tam dáte tvrzený polyester, či podobně:) nebuďte kokos jako já:)
Bytelný paddleboard s velkým výtlakem. Stabilní na učení. Kombi pádlo normální/kajakové. Není na něj batoh ale prostorná taška s dvěma nastavitelnými popruhy jako uši (dost dlouhé pro nošení přes rameno).
ok
- Lehký
- Rychlý
- Stabilní
- Nepolstrované úchyty vpředu a vzadu
Nakup soce doporucim, ale lidl ho druhy den s kuponem zlevnil o nekolik tisic - citila jsem se dost neprijemne. Zvazovala jsem vraceni
Kvalita zpracování
- all around
- váha
- možnost upevnění kajakové sedačky
- Vynikající kvalita velice příjemná cena
Nafouknul jsem to, vypadá to, že vše je OK. Na vodě jsem ještě nevyzkoušel.
- Je lehký a skladný a jede rychle.
Paddleboard byl koupený pro 9 letou dceru cca 35kg.
- Velký rodinný paddleboard
- Nosnosť 220kg
- Dostatočne široký a stabilný
- Model 2024
- Nevýhoda je vyššia cena
- Za tú cenu mohol naozaj byť pribalený leash na nohu.
Za mňa dobrý paddleboard na ktorom sa prevezie celá rodina a kľudne aj naraz. Čo ale zamrzí je že pri tej dosť vysokej cene už nieje pribalený aj leash.
- paddleboardy sme mali už pred zakúpením vyskúšané od známych, takže ako sa povie "šli sme na istotu". Paddleboardovať sme začali len nedávno, takže nevieme posúdiť z dlhodobého hľadiska, ale na naše začiatky sú ľahko ovládateľné.
- 2 komory výhodou z hlediska bezpečnosti, ovladatelný
- krásný design, parádní jízda v mírných vlnách
gute kvalite produkte
Protože jsem mrňavý a lehoučký chlap (170/60), který chce na řeky, koupil jsem si tento dámský paddleboardu.
Zatím jsem jej zkoušel jenom na rybníku. Sice není nejrychlejší, ale je velmi stabilní a dobře ovladatelný. Za mě tedy ano, zrovna takový potřebuji.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »