Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
Paddleboard Tsunami Wave 350 cm
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
produkt použit 5 hodin, poté došlo k rozlepení
- Hmotnost
- Kompaktní balení
Nosnost 170 kg je vyloženě teoretická hodnota. Už při zatížení 110 kg se ohýbá a je nestabilní. V reálných podmínkách viděl bych na zatížení tak 70 kg.
- kvalitní zpracování, malý pro přepravu
Hledal jsem surf, který je nafukovací a zároveň malý pro přepravu. STX je vše, co jsem hledal, a ještě víc. V kombinaci s plachtou Evolve 4.9 je to opravdu malá bestie.
Alza uvádí k výrobku nesprávné fotografie typu,dále to nechtěly řešit když přišel špatný produkt.
- Gumy na špičce měly býti řešeny na jednom konci s odepínací karabinou. S gumami napevno se paddleboard hůře balí neboť tah gum vytváří nežádoucí záhyby, které musíte rovnat.
Spolehlivý a stabilní rodinný paddleboard, nasednete a jedete, a to i namírných vlnách na moři. Zakoupili jsme včetně kajakové sady a perfektní.
- Stabilní na vodě
Pro začátečníka bezvadné.
- Dobře pluje
Reakce značky inSPORTline
Dobrý den, u produktu vidíme hodnocení jen 10%. Skutečně jste s produktem nespokojen nebo šlo jen o chybu? U produktu máme minimální reklamovanost, i proto budeme rádi za vaši zpětnou vazbu. Buďto zde nebo na mail: [email protected]
- naprostá spokojenost
Už nějaký měsíc používám a jsem s tímto paddlem naprosto spokojen. Je to pro mě neskutečný relax :) Tento produkt mohu jen a jen doporučit !!!
Dobrá výbava, přijatelná cena.
- Velmi lehký plovák.
- Velmi stabilní při jízdě ve stoje i v sedě.
Za ty peníze super. Pumpa fouká rychle, za 10 minut je paddle připravený.
- Přenosné, skladné
Vše ok
Paddleboard Mistral Allround 10,6′
Přidáno: 30. června 2024
(naposledy upraveno 30. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Dobrý
Zatím dobrý,ale ještě jsem nezkoušel s plachtou
- Lehký, přitom tuhý a dobře ovladatelný.
Stabilita
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »