Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
- Velice lehký, pouze 6,2 kg - váhově na úrovni dětských plováků
- Kvalitně zpracovaný
- Tvar se blíží touring paddle
- Kvalitní i hezká pumpa a batoh
- Pro začátečníky méně stabilní, je užší.
- Kde není Eva pěna, tam to trochu klouže.
- Škoda, že má na tloušťku 15 cm. Kdyby měl 12 cm, tak je stoprocentní : )
Nemůžu hodnotit, paddle jsme vrátili.
Koupili jsme menší.
- Dobrý poměr kvalita/cena
Výhoda sportování
- kvalitní technologie výroby
- vak na paddleboard má kolečka
- Velmi dobrá stabilita i ve vlnách
- Bez problému zvládne dovádění 6 dětí naráz
- Na svoji velikost má dobrou váhu a dá se přenášet i stovky metrů daleko
- Šířka paddleboardu není úplně vhodná na delší sezení obkročmo. Ale s tím je potřeba počítat :)
Velký rodinný paddleboard, se kterým nemusíme mít obavy kvůli přetížení a zničení. Bez obav ho používáme pro 2 dospělé a několik dětí naráz na dovádění. Jsme velmi spokojení.
- Sedačka
Zakoupený Paddleboard splnil mé očekávání. Zakoupila jsem si včetně kajakové sedačky a pádla a super.
- Krásně uveze mě i přítelkyni
- Pro začátečníky paráda
- Velký a přitom skladný
- Výborně jede
- Stabilní
- Příjemný povrch
- Dobrý i do protivětru a malých vln
- Váha > 13kg
- Dodávané hliníkové pádlo se lehce ohýbá -- je nutné ho rovnat.
Na paddleboardu se výborně stojí, je stabilní a má příjemný povrch. Funguje dobře i jako kajak. Jede i bez zasunutých ploutviček (dobré na sjiždění řeky). Po té, co jsem se naučil lépe pádlovat, musím negativně hodnotit dodávané pádlo, které se ohýbá, takže očekávám, že pořídím kvalitnější nové. Paddleboard jako takový je parádní.
super
- Jednoduché intuitivní sestavení
- Za dobrou cenu kvalitní
- Několikrát vyzkoušený a zatím 100% spokojenost
- Jsme nadšení začátečníci
- Povozí se celá rodina
- Je užší, což vyhovuje dětem, dobře dosáhnou do vody a neodírají bok
Zatím 10 dní na moři a je to skvělá zábava
- Žádná
Kvalitní výrobek.
- Supr Jednoduchá montáž. Vyskúšané
- Tento Paddleboard je na vodě opravdový křižník. Velký, užasně stabilní, vejde se na něj hravě celá rodina. Vyzkoušený týden na přehradě a není co vytknout. Má také přípravu na montáž plachty, kterou chci ještě přikoupit. Doporučuji :)
- kompletní výbava vč. kajak sedátka
Tento SUP jsem viděl v půjčovnách na přehradě Lipno. Věřím tedy, že něco vydrží.
- Už když přišel, tak vlivem horka při přepravě byl spodní zátěr barvou rozteklý a nalepený na tašce. Po 2 použitích ve vodě se boční šev začal odlepovat a vrchní protiskluzová deska také. Taška jako z papíru-po prvním přenesení z auta k vodě praskla.
Bezkonkurenční
- dobrý poměr cena / výkon
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]