Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy

Ověřený zákazník Alza.cz Roman

Přidáno: 5. září 2022

Zakoupeno v Alza.cz

Doporučuje produkt
  • Pevný materiál, protiskluzový povrch, kvalitní brašna, super cena

Přidáno: 1. září 2022

Doporučuje produkt
  • Velké příslušenství včetně batohu, který zjednodušuje manipulaci. Board je na vodě stabilní, při vlnách se hodila sedačka a kajakové pádlo. Docela jednoduché bylo i první nafouknutí a pak zase sbalení.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Edmond

Přidáno: 31. srpna 2022

Odzkoušeno, výborný, stabilní.

Dobrá stabilita

Paddleboard F2 Allround Floral 10,6'

Paddleboard F2 Allround Floral 10,6'

Doporučuje produkt

Je to náš již druhý paddleboard F2 a jsme s nim velice spokojeni. Velice stabilní a výbava je za tu cenu skvělá.

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Zdeny

Doporučuje produkt

Jsem začátečníkem, ale odhlédnu-li od dvou menších závad u doplňků, vše ostatní funguje perfektně.
1/ Na opěrátku sedačky, kterou jsme zatím ještě ani jedenkráte nevyužili, je z výroby všitý nefunkční zip.
2/ Utahovací přezka u pádla, byla prasklá, používali jsme proto jen dvou-pádlo, které jsme museli zasunout na doraz a poté bylo funkční (jako u kajaku)

Doporučuje produkt
  • Touringový dvouplášťový paddleboard za super cenu. Kvalitní provedení, jezdí opravdu svižně. Váha 10kg. Hodně dobrý a vychytaný batoh na přenášení.
  • Šířka paddleboardu není udávaných 76cm, ale spíše 73cm. Díky tomu je paddleboard rychlý, ale méně stabilní. Pádlo v sadě je opravdu jen nouzovka - střední a spodní díl mají vůli a pádlo tak po spojení nedrží pevně, ale trochu se viklá. Jezdit se s ním dá, ale tenhle paddleboard si zaslouží lepší pádlo.

Mám již paddleboard Maremaid Mary Navigator 320x76x15cm a chtěl jsem k němu pořídit další, více touringově laděný paddleboard. Měl jsem obavy z udávané váhy 15kg, ale to se ukázalo jako nesmyslný údaj - paddleboard jsem vážil a sám o sobě váží 9,9kg. Materiál tritech působí solidně a trvanlivě, provedení švů/lepení je kvalitní. Překvapilo mě, že Fastblast je užší než Navigator, ačkoliv mají oba stejnou udávanou šířku 76cm - takže jsem Fastblast přeměřil v nafouknutém stavu a vyšla mi šířka cca 73cm, což už z něj dělá poměrně úzký SUP. To má své výhody - rychlejší jízda, i nevýhody - menší stabilita. Pro jízdu na klidně vodě (rybník, jezero) není užší tvar problém, na vlnách už je to ale znát - jezdil jsem v Chorvatsku a při větších vlnách byl Fastblast celkem nestabilní a rozdíl oproti Navigatoru byl cítit. Nicméně jezdit se dalo, jen se člověk sem tam vykoupal. Na Slapech ale Fastblast jede parádně a opravdu rychle a jakmile se člověk se SUPem trochu sžije, tak se stabilitou problém není.
Pádlo dodávané v sadě je opravdu jen nejnižší základ, navíc to mé po spojení nedrží úplně pevně a trochu se viklá. Koupil jsem si karbonové pádlo a to je úplně jiná liga.
Naproti tomu batoh/krosna od Hydro Force je velice pěkný a propracovaný, naprostá spokojenost. Pumpa taky OK.
Tento paddleboard bych doporučil jezdcům se sportovnějšími ambicemi, kteří chtějí jezdit i delší trasy, je pro ně důležitější rychlost než stabilita a nechtějí dávat za SUP balík. Na blbnutí pro děti nebo čistě rodinné využití je podle mě vhodnější širší paddleboard s lepší stabilitou. V touringové kategorii ale Fastblast nemá cenově konkurenci. Neměl jsem sice možnost přímého srovnání s jinými touringy, ale nevím, v čem by mohly být výrazně lepší než Fastblast.

Paddleboard Bestway 65350 Hydro Force Oceana Convertible

Paddleboard Bestway 65350 Hydro Force Oceana Convertible

Ověřený zákazník PADLUJTE.CZ Petra

Přidáno: 29. srpna 2022

• pěkný, stabilní
  • u pumpy není celá pojistka, a při pumpování jí musíte držet, jinak vzduch utíká ven a ne do paddlu.
Paddleboard Bestway 65340 Sea Breeze

Paddleboard Bestway 65340 Sea Breeze

Ověřený zákazník Sparkys Ověřený zákazník

Přidáno: 27. srpna 2022

Zakoupeno v Sparkys

Doporučuje produkt

Zatím jsem vyzkoušel velmi krátce. Za tu cenu myslím, že zpracování kvalitní, v pohodě, odpovídá. Během těch pár minut, co jsem na něm stál, bych řekl, že flosna je trochu menší a má to vliv na udržení směru a je nezbytná poněkud častější korekce. Ale nic hrozného. Určitě je to stabilní SUP, nehoupe se tolik pod nohama, je nižší a širší, než většina ostatních. Na klidnou vodu pro rekreační svezení myslím naprosto dostačující. Nejsem si jist, jak by se choval, kdyby malinko zafoukalo a objevily se trochu vlny. Působí na mě, že by se mohl trochu prohýbat a mít horší stabilitu, ale to zatím opravdu nemám ověřené, je to jen dojem.
Co je celkem mizérie, je pádlo. Je samozřejmě třídílné, musí se počítat, že v ruce tenhle typ konstrukce bude trochu vaklat, ale tohle je fakt docela dost, asi budu kupovat kvalitnější.

Paddleboard STX Pure Tourer 11'6

Paddleboard Aqua Marina Vapor 10'4'

Ověřený zákazník PADLUJTE.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 24. srpna 2022

Doporučuje produkt
  • Za málo peněz, dostatek muziky

Kupoval jsme to jako druhý paddleboard do rodiny, na blbnutí i ježdění ok, splnil očekávání. Oproti dražším modelům se více prohýbá a hůře drží směr, ale nic, co by zásadně vadilo a s ohledem na cenu je to dobrá koupě.

Paddleboard Gladiator PRO 10,8

Paddleboard Coasto Argo 11

Paddleboard Coasto Argo 11

• kvalitní paddleboard
  • výborné zpracování
  • dobré vlastnosti na vodě, drží směr
Paddleboard WATTSUP Whale 14'6''

Paddleboard WATTSUP Whale 14'6''

Ověřený zákazník PADLUJTE.CZ Martin

Doporučuje produkt
  • Pro dva dospělé, dítě a psa je perfektní.

Doporučuji pro celou rodinu.

Paddleboard Jobe Aero Loa 11''6'

Paddleboard Jobe Aero Loa 11''6'

Ověřený zákazník inSPORTline.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v inSPORTline.cz

• Stabilní
Paddleboard Mistral Race 12,6′

Paddleboard Mistral Race 12,6′

Doporučuje produkt

Tento paddleboard je nejlepší z toho co LIDL nabízí. Kvalitní zpracování (natrhl se pouze batoh, ten si stejně musíte koupit lepší) a fakt dobře jede při ještě slušné stabilitě. Mohou paddlovat dva (dospělí a dítě) a pořád to funguje. Oproti F2 o třídu lepší kvalita zpracování a hezký design. Pokud nechcete jen kroužit na rybníce ale paddlovat a cestovat, tak tento jediný z nabídky LIDLu!

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz sLD303

• Stabilní
  • S veškerým příslušenstvím
  • Super zpracování a ta cena ❤️

Za bezva cenu skvěle zpracovaný produkt!

Paddleboard Wattsup Espadon 11'0 Combo

Paddleboard Wattsup Espadon 11'0 Combo

• Paddleboard pěkně jede
  • Zatím jsem neobjevili

Paddleboard Wattsup splnil naše očekávání a již jsme ho několikrát vyzkoušeli na stojaté i tekoucí vodě.
Díky svým rozměrům se na něm můžeme vozit jako celá rodina, ale zároveň je jízda zábavná pokud jede člověk sám.
Sám paddleboard je relativně lehký.
Pumpa na nafukování by mohla být lepší, tato působí jako z levného plastu.
Spoj kajakového pádla vychází zrovna do míst, kde by se nám pádlo nejlépe drželo.

Paddleboard F2 Allround 10,6'

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Jiří K.

• Cena

Přidáno: 21. srpna 2022

Doporučuje produkt

Zatím jen krátce užito,ale spokojenost. Velká výbava a dobrá cena...

Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25