Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
super
Velmi slušné provedení. Proporcemi takový akorát turistický paddle bez zbytečných sportovních ambicí. Určitě to není úplně rodinný (široký) kus, na druhou stranu ani začátečníci s ním nemají problém.
- Zatím nevyzkoušené
- Zatím nic
- Pro dva dospělé jedinečná volba!
- Nemá …
Nám se velmi osvědčil na Maledivach včetně váhy a velikosti sbaleneho paddlu. Ještě nám chybí vyzkoušet ho na řece a s plachtou. Jde o velmi univerzální hračku .
ještě nebyla příležitost vyzkoušet
Zatím mám krátce ,takže na vodě ještě neodzkoušen. Jako klad považuji celkový vzhled, kvalitu zpracování oproti staršímu modelu, který vlastním, výkonnější pumpu, pevný batoh. Doufám, že nezklame ani na vodě.
- Skvěly pro děti
Kvalita produktu
- Kvalitní značka
Vyzkoušení až v létě
- slusne veliky a pritom lehky pro zenu
- paradni velikost s dvoukomorovym nafukovanim pro vetsi pevnost
- velmi slusny obsah sady na opravu
- Na obrazku jsou barvy prkna do cervena, ale realne je vice do oranzove, coz ve vysledku je to nejvetsi PLUS, protoze oranzova barva je ma nejoblibenejsi
neměl jsem možnost jej zatim vyskoušet
Paddleboard pro rekreační ježdění. Větší rozměr vhodný pro rodinné výlety s dětmi.
- nekvalitní
Přišlo v rozbité krabici, dle mého názoru už bylo u nějakého zákazníka, ale zboží vrátil. Poškozený povrch paddleboardu, vykřovené směrové ploutve.
super sup
Dobrá cena když byl v akci o 3000 levnější
Perfektní jednoduchá manipulace, za 2 min. nafouknuté s ruční pumpou, elektrická není ani třeba. Za 20 minut kompletně sbaleno vše v batohu na záda, 13 kilo se dá dobře nosit.
Kajak je úžasný, nemůžu se dočkat na první výlet :-)
- žádná snad není
- kvalita/cena na 1
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »