Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
Naprosto lehká manipulace ( rozložení i složení do batohu hned na poprvé i bez manuálu.. ) Dobré jízdní vlastností, výborně drží na vodě. Kvalita nad mé očekávání. Jsem velmi spokojená.
Na vyblbnuti pro začátečníky dobrá volba .
- Kvalitní produkt za dobré peníze
- Pěkný, lehký, snadno ovladatelný
Dobrý poměr cena, kvalita
Pořizovali jsme Paddleboard do rodiny, aby se všichni členové mohli povozit. Na doporučení jsem vybral tento a mohu jen doporučit. Kvalitní zpracování je vidět na první pohled a svezou se na měm i dva dospělí.
Před tímto jme měli levnější od konkurenční značky Merlin a nebyli jsme spokojeni s kvalitou.
- skvělý paddleboard
- univerzální použití
- velká nosnost
- insert na plachtu
- stabilita
- univerzální pádlo
- sedačka
- malé flosny (s plachtou nestoupá proti větru)
- preferoval bych středové madlo místo 2 postranních
- pádlo je překvapivě těžké
V mém případě se jedná o model roku 2023 a ten má navíc druhou gumu na zavazadla vzadu a ještě jeden úchyt na lahev na pití. Též má symetrickou pěnovou podložku. Tyto 3 rozdíly byly důvodem proč jsem nechtěl model 2022 (na obrázku) ale model 2023. Heuréka by měla u tohoto produktu modelové roky odlišit.
Super hračka na vodu
zatím nic
rýchli, dobre drží smer a odoláva aj vlnám na mori.
- OK
- Jeden z nejlepších boardů této třídy.
- Broušená podlaha, ne tisk, který ošoupete.
- Finky přelepené.
- Jede, drží směr.
- Těžší pádlo, než karbonové. Ale to je normální.
- Nenafoukne se sám. ;-)
Skvělý board za dobrou cenu.
Paddleboard F2 Allround 10'6"
Přidáno: 24. července 2023
(naposledy upraveno 24. července 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Velky batoh na paddleboard
- Velice kvalitní zpracování
Paddleboard WORKER WaveTrip 11'6" G2 Midnight Sea
Přidáno: 23. července 2023
(naposledy upraveno 25. července 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Vydržel jenom 1 den (je možné že unikal již od začátku, ale to jsme si první den nevšimli, nijak zvlášť jsme to nekontrolovali)
- Léto stráví na reklamaci, místo s námi na vodě
- Zbytečně jsem se těšila na prozkoumání pobřeží z jiné perspektivy
Kupovali jsme těsně před dovolenou u moře, takže už nebyl čas paddleboard vyzkoušet. Už druhý den jsme si všimli, že ze spojů po namočení unikají bublinky a začala se odchlipovat protiskluzová vrstva, takže paddleboard zabíral místo v kufru úplně zbytečně a mohli jsme ho zabalit. Hned po návratu jsme reklamovali a vzhledem k tomu, že nás upozorňovali , že mají na reklamaci 30dní, tzn téměř celý zbytek léta, tak letos už nejspíš paddleboardovat nebudeme.
jeste jsem ho nevyzkoušel
- Stabilní
- Uveze dva dospělé
Kvalitní a cenově dostupný dostupný.
- Výrobek doporučuji. Hezké zpracování. Nabídce se startovacím balíčkem se nedalo odolat.
- Diamantový vzor je pěkný ale proti psím drápkům málo oděruvzdorný.