Nejnovější recenze ze sekce Paddleboardy
Rychlá příprava k použití. Dobře se řídí, a citím se bezpečně.
jsem spokojená
Vše v pořádku, spokojenost s výrobkem.
Snadno ovladatelný, stabilní ve vodě, rychlý.
Vyzkouším nejdříve za půl roku
- V létě jsme ho dost používali, a zatím jsem nenašel nějaké nevýhody. Byl za dobrou cenu. Celá rodina byla spokojená.
- Paddl zakoupen v akci, vyzkoušeno na štěrkovně i na moři. Tuhost, pevnost, stabilita, jednoduché sestavení i balení. Vhodné jak pro dva dospělé tak pro 3 děti 13 let. Doporučuji.
- Pouze jednostranné padlo, dokoupeno oboustranné.
- plovák je velmi stabilní
- oblá špička plováku (viz.stabilita) při nižších rychlostech trochu čeří vodu, ale při vyšších rychlostech se z ní zvedne a plovák dokáže rychle reagovat na změny rychlosti větru a dobře plout po hladině
- díky větší středové ploutvičce a délce plovák dobře zvládá i otočky proti větru
- zpracování vypadá kvalitní, ověříme časem
- plachta STX 5m2 včetně příslušenství OK, dodaná barevná kombinace (sv.modrá, červené lemy) je subjektivně i hezká
- drobnost - oproti popisu na webu : "Stěžeň je dvoudílný a ve složeném stavu je jeho délka cca 2 m" je u 5m2 plachty stěžeň 3 dílný ve složeném stavu cca 1,3m což je + při přepravě, pouze výrobce při změně nepřizpůsobil velikost pouzdra na plachtu a to je zbytečně dlouhé a při nošení nevyvážené
- Kompletní produkt včetně potřebné výbavy.
Spokojený ve všech směrech
Ideální dárek pro vnuka - i babička na něm jezdí, za ty peníze dost dobrý, výhoda jednoduchého pádla, nebo motýlka.
- Nízká cena, za super produkt
Stihl jsem jít na vodu jen jednou. Pumpička má dva režimy. Pro dosažení tlaku ideální řešení.
Ovladatelnost a nosnot paddleboardu perfektní. Výborný batoh na přenášení.
Pro začátečníka
- Dostatocne velky
- Výborný pro začátečníky
- Lehký
- Výborně skladný. Po sbalení zabírá v obalu málo místa
Stabilní a rychlý
- Perfektní kombinace surfu a paddleboardu, více vratký než paddleboard, zato točivější a lepší na vlny.
- skvělý pro výuku stability
- kvalitní provedení
- možná chybí úchyty na boty a oblečení, co mají paddleboardy, ale je to i surf, takže otázka názoru, zda tam mají být či nikoli
- určitě nedoporučuji začátečníkům či lidem, co chtějí jen stabilní paddleboard
Za ty peníze naprosto skvělý produkt pro lidi, kteří ví, co nakupují. .
Pohoda, dva dospělí a dvě malé děti. Boční úchyty super.
naprostá spokojenost po všech stránkách...lehký, krásný, snadný, cenově dostupný, výborná kvalita